Розробка підсистеми захисту від несанкціонованого доступу інформаційно-телекомунікаційної системи Корпорації "N" - Ігнатова, Катерина Євгенівна (My University, 2020)
У роботі розроблена модель порушника та загроз безпеки інформації, проаналізувавши усі можливі ризики було сформовано профіль захищеності та положення політик безпеки інформації.
Ігнатова К. Є. Розробка підсистеми захисту від несанкціонованого доступу інформаційно-телекомунікаційної системи Корпорації "N" : кваліфікаційна робота бакалавра / Ігнатова Катерина Євгенівна. – Дніпро, 2020. – 94 с.
Keywords: КОМПЛЕКСНА СИСТЕМА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ, ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ ІНФОРМАЦІЇ, ОБ’ЄКТ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, АНАЛІЗ РИЗИКІВ, МОДЕЛЬ ЗАГРОЗ, МОДЕЛЬ ПОРУШНИКА, АКТ ОБСТЕЖЕННЯ, ЕКОНОМІЧНА ДОЦІЛЬНІСТЬ