Іванов, А. М.А. М.Іванов2023-06-292023-06-292023Іванов А. М. Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі України / Іванов А. М. // «Наукова весна» 2023 : матеріали 13-ої Всеукраїнської наук.-техн. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 1-3 березня 2023 року– Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 423-424http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163842Заклади готельно-ресторанного бізнесу (далі – ГРБ) України передають на управління аутсорсинговим компаніям наступні функції: робота з персоналом, організація заходів, маркетинг та PR-діяльність, клінінгові послуги та ін., маючи від цього певні переваги.ukготельно-ресторанний бізнесаутсорсингови компаніїаутсорсингОсобливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі УкраїниArticle338