Впровадження цифрових технологій в управління персоналом в системі державної служби - Васильєв, Євген Анатолійович (My University, 2023)
Обґрунтування теоретичних положень застосування цифрових технологій в управлінні персоналом публічної служби в умовах євроінтеграції та розробці практичних рекомендацій щодо їх впровадження.
Keywords: ЦИФРОВІЗАЦІЯ; ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ; ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ДЕРЖАВНА СЛУЖБА; УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ; ПРОФЕСІОНАЛІЗАЦІЯ; КОМПЕТЕНЦІЇ