Використання штучного інтелекту та інструментарію моделювання в проєктному менеджменті - Касьянюк, О. С. (My University, 2024)
Штучний інтелект (ШІ) може суттєво змінити наше суспільство на краще. Штучний інтелект сприятиме розробці ефективних рішень, які збережуть час, візьме на себе повсякденні завдання й вивільнить час на креативність, критичне мислення, творчість. Продуктивність діяльності людини підвищиться, що дасть змогу у повній мірі реалізувати власний потенціал. Можливий внесок штучного інтелекту в розвиток людства вимагає такого ж глибинного вивчення, як і проблеми, що постають перед ним.
Keywords: ChatGPT; штучний інтелект; проєктний менеджмент