Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства - Сапко Світлана Олександрівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; надано загальну характеристику ТОВ «КРЕСКО»; проаналізовано основні техніко-економічні та фінансові показники діяльності підприємства; здійснено аналіз конкурентоспроможності підприємства; запропоновано управлінські рішення щодо підвищення ефективності у сфері управління конкурентоспроможністю ТОВ «КРЕСКО» та обґрунтовано їхню економічну ефективність.
Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of enterprise competitiveness management
Сапко С. О. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства / С. О. Сапко – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 66 с.
Keywords: КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ; УПРАВЛІННЯ; ПІДПРИЄМСТВО; УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ; ЕФЕКТИВНІСТЬ