Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління персоналом (за матеріалами ПрАТ «Полтавський турбомеханічний завод») - Левченко, Данило Євгенійович (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – система управління персоналом. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень щодо удосконалення управління персоналом підприємства. Методи дослідження – теоретичного узагальнення; економіко- математичного; статистичного аналізу; ланцюгових підстановок. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому, що в роботі досліджено теоретичні підходи до управління персоналом; проаналізовано динаміку основних показників діяльності підприємства за останні п’ять років і виконано аналіз діяльності у 2018 р., запропоновано управлінські рішення щодо підвищення ефективності управління персоналом.
Substantiation of effectiveness of managerial solutions in personnel management (based on the materials of Private JSC “Poltava Turbomechanical Plant”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – система управління персоналом. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень щодо удосконалення управління персоналом підприємства. Методи дослідження – теоретичного узагальнення; економіко- математичного; статистичного аналізу; ланцюгових підстановок. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому, що в роботі досліджено теоретичні підходи до управління персоналом; проаналізовано динаміку основних показників діяльності підприємства за останні п’ять років і виконано аналіз діяльності у 2018 р., запропоновано управлінські рішення щодо підвищення ефективності управління персоналом.
Keywords: ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПЕРСОНАЛ, МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ, СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ, СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ.