Міжнародні стандарти в аудиті й контролі - Шишкова Н. Л. (НТУ «ДП», 2025)
Охарактеризовано положення міжнародних стандартів аудиту і контролю, що формують професійну базу для оцінювання, аналізу та прогнозування фінансової достовірності, прозорості й відповідності діяльності в умовах глобалізованого середовища. Видання містить практичні завдання та кейси, що сприяють формуванню навичок застосування стандартів у реальних умовах та створення професійного судження. Для здобувачів ступеня магістра спеціальності D1 Облік і оподаткування.
Keywords: міжнародні стандарти аудиту; внутрішній контроль; управління ризиками; кібербезпека; звітність; аудит; стандарти міжнародного податкового планування