Циркулярна економіка. Принцип 3R в екологізації текстильної галузі - Крючкова, В. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2024)
Дієвим алгоритмом в успішному функціонуванні сучасного суспільства повинна стати модель циркулярної економіки. Циркулярна економіка, як окрема категорія у науковій літературі має різні тлумачення. Науковці дослідники даного питання ототожнюють її з поняттям «відновлювальна економіка», «економіка замкнутого циклу», «зелена економіка» тощо.
Keywords: циркулярна економіка; текстильна галузь; принцип 3R- Reduce; Circular Fashion