Комп'ютерна система з можливістю подальшого масштабування компанії стратегічного консалтингу з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі : кваліфікаційна робота бакалавра - Євіч Дмитро Віталійович (My University, 2025)
Євіч Д.В. Комп'ютерна система з можливістю подальшого масштабування компанії стратегічного консалтингу з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі : кваліфікаційна робота бакалавра/ Євіча Дмитра Віталійовича; М-во освіти та науки України, Нац. тех. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро, 2025. – 75 с.
Keywords: логічна топологія мережі; фізична топологія; архітектура router-on-a-stick; switching; routing; ip-адресація; isp; vlan; acl; тестування мережі; безпекова політика доступу; xapi; scorm