Удосконалення управління персоналом в апараті окружних адміністративних судів України - Печерей, Катерина Юріївна (My University, 2022)
Наукове обґрунтування теоретичних та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення управління персоналом в апараті окружних адміністративних судів України.
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ; ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД; АПАРАТ СУДУ; ПЕРСОНАЛ; СЛУЖБА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ; ПРИНЦИПИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ; СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ; МОТИВАЦІЯ; СТИМУЛЮВАННЯ