Нормативно-правові акти України щодо генеральних планів, які використовуються в містобудівній діяльності - Гришаєв І. В. (НТУ «ДП», 2024)
Сучасне будівництво в Україні неможливе без врахування чинного законодавства. Розглянемо нормативно-правові акти України щодо генеральних планів, які використовуються в містобудівній діяльності.
Keywords: Нормативно-правові акти України; генеральний план; містобудівна діяльність