Проблеми поводження з твердими побутовими відходами у невеликих ОТГ України : виклики та перспективи - Лісковська С. О. (НТУ «ДП», 2024)
Проблеми поводження з твердими побутовими відходами (ТПВ) у малих об'єднаних територіальних громадах (ОТГ) України є важливими, оскільки від правильного управління відходами залежить екологічна стабільність і якість життя громадян. Основною метою є впровадження сортування, переробки та безпечного видалення відходів згідно з національними та європейськими стандартами. Проте, малі ОТГ стикаються з численними перешкодами, які потребують системного вирішення.
Keywords: тверді побутові відходи; об'єднані територіальні громади (ОТГ)