Адаптація системи публічного управління до умов воєнного стану в Україні - Шмиголь, Марія Валентинівна (My University, 2022)
Аналіз трансформації системи публічного управління в Україні та процесу її адаптації до роботи в умовах воєнного стану.
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ВИКЛИКИ ВОЄННОГО ЧАСУ; ПЕРСПЕКТИВИ ТРАНСФОРМАЦІЇ СИСТЕМИ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ; АДАПТАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ