Політика ЄС щодо запобігання та протидії корупції: досвід для України - Зінченко, Єгор (My University, 2022)
Об’єктом дослідження є антикорупційна політика Європейського Союзу. Предметом дослідження виступають теоретичні та практичні основи дослідження політики ЄС щодо протидії та запобігання корупції, а також можливості використання європейського досвіду її імплементації в Україні. Метою дипломної роботи є з’ясування досвіду ЄС щодо розроблення та імплементації політики запобігання та протидії корупції, а також розроблення практичних рекомендацій щодо його застосування в Україні. Елементами наукової новизни одержаних результатів дослідження є узагальнення досвіду ЄС щодо протидії та запобігання корупції, а також рекомендації стосовно удосконалення антикорупційної політики в Україні.
Keywords: Політика ЄС щодо запобігання та протидії корупції: досвід для України. Україна, корупція, політика запобігання