Удосконалення напрямів підвищення ефективності діяльності підприємницької структури - Давітуліані Ігора Емзарійовича (My University, 2024)
Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра на тему «Удосконалення напрямів підвищення ефективності діяльності підприємницької структури». 62 сторінки, 3 рисунка, 18 таблиць, 30 інформаційних джерел, 2 додатка. МЕТАЛУРГІЙНА ПРОМИСЛОВІТЬ, ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ, ЕКОНОМІЧНА РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ, НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ, СПІЛЬНА ДІЯЛЬНІСТЬ, ПРИБУТКОВІСТЬ Об’єкт дослідження – формування та підвищення економічної результативності діяльності ТОВ «Металіст». Предмет дослідження – організаційні напрями по підвищенню результативності виробничої діяльності підприємства. Мета роботи – обгрунтування та розробка практичних рекомендацій по підвищенню економічної результативності виробничої діяльності ТОВ «Металіст». Методи дослідження – метод теоретичного узагальнення і систематизації, статистичний, аналітичний, графічний методи. Отримані результати. У першому розділі розглянуто результати роботи гірничо-металургійного комплексу України та теоретично обґрунтовано підвищення економічної результативності діяльності суб’єктів господарювання. У другому розділі надано аналіз економічної результативності діяльності металургійного підприємства ТОВ «Металіст». У третьому розділі наведено напрями підвищення економічної результативності діяльності ТОВ «Металіст». Сфера практичного застосування результатів роботи – розробка та впровадження напрямів по підвищенню економічної результативності малих підприємств, шо працюють на металургійному ринку.