Стенд остаточного складання автомобільних дверних панелей - Herman, Eduard; Герман, Е.С. (Герман Е.С. - Дніпро. -79 с., 2018)
Розробити оптимальну систему програмного і апаратного забезпечення стенду остаточного складання автомобільних дверних панелей, якабуде відповідати представленим вимогам швидкості, якості та безпеки виробничого процесу.
Keywords: Стенд остаточного складання автомобільних дверних панелей; End-of-line (EOL) workbench of car door panels.