Розробка політики безпеки інформації інформаційно-комунікаційної системи ТОВ «Пауер системз» - Данюк, Ілья Ігорович (My University, 2023)
У роботі описано наявні в інформаційно-комунікаційній системі критерії захищеності та виконано вибір нових додаткових рекомендованих критеріїв захищеності, були розроблені рекомендації щодо розділів політики безпеки, що забезпечують реалізацію рекомендованих критеріїв захищеності та захист від актуальних для підприємства загроз.
Keywords: ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ, МОДЕЛЬ ЗАГРОЗ, ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, ВРАЗЛИВОСТІ