Проблеми оцінювання якості викладацького складу університету в світлі європейських стандартів забезпечення якості освіти (на прикладі ону імені І. І. Мечникова) - Аннєнкова, І. П.; Хмарський, В. М. (Нац. техн. ун-т “Дніпровська політехніка”, 2018)
Стратегія розвитку вищої освіти України як учасникаБолонського процесу має враховувати загальносвітові та європейські тенденції трансформації сучасної вищої освіти. Проблема якості освіти є центральною у світовому освітньому дискурсі впродовж останніх років.