Особливості проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу у м. Луцьк - Патлаха Андрій Дмитрович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Патлахи Андрія Дмитровича академічної групи 193м-23з-1 ФАБЗУ спеціальності 193 Геодезія та землеустрій. Мета роботи кваліфікаційної роботи магістра полягає у дослідженні комплексу робіт для передачі в оренду земельної ділянки у м. Луцьк шляхом проведення електронних земельних торгів
Keywords: земельні торги; земельна ділянка; оренда землі; проект землеустрою; встановлення меж земельної ділянки