Політика України та ЄС в період повномасштабного вторгнення - Клімчук О. С. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Клімчука Олексія Сергійовича академічної групи 052(м)-24-1 НН ІГСН спеціальності 052 Політологія. Мета дослідження дослідити ефективність політики Європейського Союзу щодо України в умовах повномасштабного вторгнення російської федерації.
Keywords: Європейський Союз; євроінтеграція; Угода про асоціацію; безвізовий режим; гуманітарна допомога; безпека; санкції