Системний аналіз та практичне застосування розподілу та сегментацій ринку комп’ютерної техніки для застосунку інтернет-магазину за допомогою мови програмування Java - Бантюк, Ігор (My University, 2024)
Об’єктом дослідження є системний аналіз та практичне застосування розподілу та сегментації ринку комп’ютерної техніки для застосунку інтернет-магазину за допомогою мови програмування Java.

Метою кваліфікаційної роботи є розробка та застосування методів розподілу та сегментації ринку комп’ютерної техніки для підвищення ефективності продажів через інтернет-магазин.

Практична цінність отриманих у роботі результатів полягає у покращенні стратегій сегментації ринку та розподілу товарів для забезпечення більш ефективного функціонування інтернет-магазину в умовах сучасного конкурентного середовища електронної комерції.
В інформаційно-аналітичному розділі описано системний аналіз ринку комп’ютерної техніки, визначені ключові сегменти споживачів, проведено аналіз конкурентного середовища. У спеціальному розділі наведено методи та алгоритми сегментації ринку, використані в роботі для оптимізації розподілу товарів і вдосконалення маркетингових стратегій інтернет-магазину. Також розглянуто практичні варіанти застосування цих методів на прикладі конкретного інтернет-магазину комп'ютерної техніки.
Keywords: СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ; сегментація; ринок; інтернет-магазин; Java