Проєкт будівництва будівлі громадського призначення у місті Кам’янське - Оксаніч, К.А. (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота: 76 с., 6 табл., 7 рисунків , 1 дод., 10 джерела. ГРОМАДСЬКА БУДІВЛЯ, РОЗРАХУНОК ФУНДАМЕНТУ ПІД КОЛОНУ, МОНОЛІТНІЙ ЗАЛІЗОБЕТОН, ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА, ГРАФІК БУДІВЕЛЬНОГО ПРОЦЕСУ, КОШТОРИСНІ РОЗРАХУНКИ. Об’єкт роботи – громадська будівля середньої поверховості місті Кам’янське. Мета проекту – створити громадську будівлю, використовуючи передові методи будівельного виробництва, розробити технологічну карту для виконання обраного процесу, підготувати комплект креслень та здійснити розрахунок обраної конструкції. Методи роботи – розроблення креслень, технічних розрахунків та визначення економічних показників за допомогою відповідного програмного забезпечення. Результати та їх новизна – розглянуті та обґрунтовані основні об’ємно- планувальні та конструктивні рішення, розроблена схема технології та організації будівельних робіт разом з відповідним календарним графіком. Крім того, розроблена технологічна карта для виконання бетонування монолітного залізобетонного. Виконаний розрахунок монолітного фундаменту під одну колону згідно з початковими даними. Також проведений аналіз економічного вигоди від злиття будівельних процесів та скорочення загального терміну виконання запланованого об'єкту. Сфера застосування – технології спорудження об’єктів цивільного будівництва. Практичне значення роботи – розробка сучасного проєкту для будівлі громадського призначення з використанням новітніх технологій та методів оптимізації будівництва.

Qualification work: 76 pages, 6 tables, 7 figure, 1 appendices, 10 sources. PUBLIC BUILDING, CALCULATION OF THE FOUNDATION FOR A COLUMN, MONOLITHIC REINFORCED CONCRETE, TECHNOLOGICAL MAP, CONSTRUCTION PROCESS SCHEDULE, COST ESTIMATES. Object of work is a medium-rise public building in of Kamianske city. Project objective is to create a public building using advanced methods of construction production, develop a process flow chart for the selected process, prepare a set of drawings and calculate the selected structure. Methods of work - development of drawings, technical calculations and determination of economic indicators using appropriate software. Results and novelty - the main volume-planning and design solutions were considered and substantiated, a scheme of technology and organisation of construction works was developed, along with the corresponding schedule. In addition, a technological map was developed for the concreting of a monolithic reinforced concrete foundation. The monolithic foundation for one column was calculated according to the initial data. An analysis of the economic benefits of merging construction processes and reducing the overall time for completion of the planned facility was also carried out. Scope - technologies for the construction of civil engineering facilities. The practical significance of the work is the development of a modern project for a public building using the latest technologies and methods of construction optimisation.
Keywords: ГРОМАДСЬКА БУДІВЛЯ, РОЗРАХУНОК ФУНДАМЕНТУ ПІД КОЛОНУ, МОНОЛІТНІЙ ЗАЛІЗОБЕТОН, ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА, ГРАФІК БУДІВЕЛЬНОГО ПРОЦЕСУ, КОШТОРИСНІ РОЗРАХУНКИ; PUBLIC BUILDING, CALCULATION OF THE FOUNDATION FOR A COLUMN, MONOLITHIC REINFORCED CONCRETE, TECHNOLOGICAL MAP, CONSTRUCTION PROCESS SCHEDULE, COST ESTIMATES