Охорона праці в галузі електротехніки та електромеханіки - Голінько, В. І.; Фрундін, В. Ю. (Видавництво НГУ, 2013)
Розглянуто питання, пов'язані з управлінням охороною пpaцi в галузі, аналізом шкідливих та небезпечних виробничих чинників та забезпеченням допустимих санітарно-гігієнічних умов пpaцi на підприємствах галузі. Значну увагу приділено питанням електро- та пожежобезпеки. Стане у пригоді студентам, які спеціалізуються в галузі електротехніки та електромеханіки. Maтеріал посібника відповідає вимогам програми дисципліни «Охорона праці в галузі». Може бути корисним широкому колу читачів, які цікавляться проблемами охорони праці.
Keywords: Державний вищий навчальний заклад «Національний гірничий університет»; електробезпека; електротехніка; моніторинг умов праці; охорона праці; пожежна безпека; електромеханіка