Розробка технічного проекту з детальним проробленням ексцентрикового валу - Соколов Богдан Андрійович (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Соколова Богдана Андрійовича академічної групи 133-19-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розробка технічної документації визначити параметри ексцентрикового валу щокової дробарки.
Keywords: дробарка щокова; дробарка; підшипник; рухома щока; вал ексцентриковий