Позитивна мотивація на здоровий спосіб життя як запорука успіху сучасного студента - Сіліч, І. О. (My University, 2013)
Життя сучасного студента нерозривно пов’язано із великою кількістю слів «хочу» і «необхідно» та малими можливостями для реалізації цих потреб. З одного боку сьогодення відкриває безліч можливостей для реалізації потенціалу, а з іншого боку обмеженість фінансування заважають відкритись у повній мірі. Тому часто молодь перебуває під впливом стресових ситуацій і не готова до їх подолання.
Keywords: позитивна мотивація; здоровий спосіб життя; сучасний студент; здоровый способ жизни; современный студент