Обґрунтування параметрів зварювання деталей димотягового вентилятора - Войцеховський, Андрій, Ігорович (НТУДП, 2021)
Об’єкт розроблення – процес взаємодії елементів лопатей крильчатки осьового вентилятора в умовах значного динамічного навантаження. Мета роботи – дослідження умов навантаження елементів лопатей крильчатки осьового вентилятора та застосування в якості матеріалу обичайки робочого колеса димотягового вентилятора сталі 09Г2С.
Keywords: ДИМОТЯГОВИЙ ВЕНТИЛЯТОР, КРИТЕРІЇ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ, РЕЖИМИ НАВАНТАЖЕННЯ, ДИНАМІЧНА СИСТЕМА, УЛЬТРАЗВУКОВА ДЕФЕКТОСКОПІЯ, ЯКІСТЬ ЗВАРНОГО З’ЄДНАННЯ