Інформаційна система прогнозування курсу криптовалют - Захватаєв, К. О.; Шибаєва, Н. О. (My University, 2024)
З зростанням популярності криптовалют також зростає їх важливість та вплив на фінансових ринках, розробка інформаційної системи для прогнозування курсу криптовалют набуває все більшого значення. Ця тема стає все більш актуальною в контексті постійних змін та нестабільності цих ринків. Основна мета такої інформаційної системи – забезпечення інвесторів, трейдерів та інших учасників ринку актуальною та достовірною інформацією для ефективного та безпечного управління їхніми інвестиціями та ризиками.
Keywords: криптовалюта; прогнозування курсу криптовалют; інформаційна система