Мультифункціональне землекористування як основа сталого розвитку сільських територій - Курильців, Р. М. (Видавництво НГУ, 2013)
Розвиток сільських територій і розв'язання економічних, соціальних та екологічних проблем на селі визначено як стратегічну мету державної аграрної політики та земельної політики. Рівень життя сільського населення на сучасному етапі, вказує на незадовільний стан соціально-економічного розвитку сільських територій, що зумовлено, в першу чергу, монофункціональністю їх розвитку.
Keywords: Реформування та ефективність регіональної економіки; Львівський національний аграрний університет