Специфіка намотування дрібносортного прокату моталкою з обертовим столом - Бешта, Д. О. (My University, 2017)
Розглянений принцип змотування прокату на моталці. Прокат подається на стіл моталки через укладальник. Частота обертання приводу моталки на холостому ходу -, встановлюється такою, щоб забезпечити надійне захоплення прокату моталкою і звести до мінімуму ефект рикошету переднього торця прокату після його торкання обертового столу.
Keywords: мелкосортный прокат; моталка полосы; дрібносортний прокат; намотування прокату; наматывание проката