Аналіз та автоматизація діяльності освітнього центру - Бондарєва, Дар’ї (My University, 2022)
Мета дослідження: аналіз та моделювання діяльності освітнього центру, розробка бізнес-плану інвестиційного проекту, визначення найякісніших методів прогнозування для конкретного підприємства, автоматизація та оптимізація інформаційної системи (створення бази даних).

Практична цінність отриманих у роботі результатів полягає в оптимізації та автоматизації діяльності освітнього центру, в створенні бізнес-плану інвестиційного проекту. Аналіз та моделювання бізнес-процесів допомагає знайти слабкі сторони та шляхи вирішення знайдених проблем. Розробка бази даних дає змогу автоматизувати всі необхідні розрахунки та спрощує пошук необхідної інформації.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студентки групи 124-18-1 Бондарєвої Дар’ї Олександрівни спеціальності 124 - Системний аналіз
В інформаційно-аналітичному розділі проведений аналіз методів прогнозування, методів моделювання бізнес-процесів, аналіз показників ефективності, аналіз моделей даних та огляд технологій створення бази даних. В спеціальному розділі змодельовані та розв’язані задачі на основі аналізу діяльності освітнього центру, а саме: проаналізована діяльність освітнього центру, створена бізнес модель, розроблений бізнес-план інвестиційного проекту (відкриття філіалу освітнього центру), обрані найточніші методи прогнозування для конкретного підприємства, розроблена база даних для автоматизації інформаційно системи.
Keywords: бізнес-процеси; swot-аналіз; тренд; коефіцієнт тейла; методи згладжування; нормалізація; nvp