Досвід використання системи управління навчанням Moodle в апараті Бердянської міської ради та її виконавчих органів - Светенко, Д. (НТУ ДП, 2022)
Проблема широкого використання цифрових технологій в органах місцевого самоврядування відповідно до Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про інформацію», «Про Національну програму інформатизації», «Про основні засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2007-2015 роки», «Про електронні довірчі послуги», постанови Кабінету Міністрів України «Про заходи щодо подальшого забезпечення відкритості в діяльності органів виконавчої влади» є надзвичайно актуальною, оскільки для належного втілення цифрових змін у громаді необхідно враховувати відповідний рівень цифрової грамотності посадовця.
Keywords: система управління; виконавчі органи