Нововведення Кримінального процесуального кодексу України : інститут угод - Богданова, Анастасія Андріївна; Князєва, Юлія Станіславівна (НГУ, 2013)
19.11.2012 року в законну силу вступив новий Кримінальний процесуальний кодекс. Новий КПК містить цілий ряд принципово нових інститутів і положень, яких раніше в кримінальному процесі не існувало. Яскравим прикладом таких нововведень є інститут угод. Розробники нового КПК розраховують на те, що введення даного інституту зможе допомогти розвантажити органи досудового розслідування і судові органи.
Keywords: Кримінально процесуальний кодекс України; Уголовно процессуальный кодекс Украины; кримінальне провадження; уголовное производство; кримінальне право; уголовное право