Формування інноваційної стратегії (за матеріалами ТОВ «Кроноспан УА») - Пілецький, Дмитро Анатолійович (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес формування інноваційної стратегії підприємства. Мета кваліфікаційної роботи полягає у теоретичному обґрунтуванні та розробці практичних рекомендацій щодо формування інноваційної стратегії підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: з’ясувано класифікацію, підходи до вибору інноваційної стратегії; визначено особливості реалізації інноваційних стратегій для досягнення конкурентних переваг; розглянуто особливості реалізації інноваційної стратегії; проаналізувано загальну характеристику та конкурентні умови функціонування ТОВ «Кроноспан УА»; проведено аналіз фінансово-господарського діяльності ТОВ «Кроноспан УА»; розглянуто процес розробки та реалізації інноваційної стратегії; наведено матеріально-технічне обґрунтування впровадження інноваційної стратегії; оцінено забезпечення просування і реалізації продукції при впровадженні
Formation of innovation strategy (based on the materials of LLC “Kronospan UA”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес формування інноваційної стратегії підприємства. Мета кваліфікаційної роботи полягає у теоретичному обґрунтуванні та розробці практичних рекомендацій щодо формування інноваційної стратегії підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: з’ясувано класифікацію, підходи до вибору інноваційної стратегії; визначено особливості реалізації інноваційних стратегій для досягнення конкурентних переваг; розглянуто особливості реалізації інноваційної стратегії; проаналізувано загальну характеристику та конкурентні умови функціонування ТОВ «Кроноспан УА»; проведено аналіз фінансово-господарського діяльності ТОВ «Кроноспан УА»; розглянуто процес розробки та реалізації інноваційної стратегії; наведено матеріально-технічне обґрунтування впровадження інноваційної стратегії; оцінено забезпечення просування і реалізації продукції при впровадженні
Keywords: ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО, ІННОВАЦІЇ, ІННОВАЦІЙНІ СТРАТЕГІЇ, ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОЦЕС