тему Реінжиніринг вузла кріплення мачти віндсервінгу - Зирянова Єлизавета Олексіївна (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2023)
Метою цієї роботи є підвищення характеристик міцності кріплення гіку віндсерфінгу, який створений за допомогою технології 3D друку. Об’єкт дослідження – технологія виготовлення кріплення гіку віндсерфінгу. Практична значимість роботи полягає у визначенні оптимальних технологій та матеріалів для виготовлення кріплення гіку віндсерфінгу, з метою забезпечення високої якості та сталості виробу при оптимальному використанні енергоресурсів. Результати досліджень можуть бути використані в промисловості для вдосконалення процесу виготовлення кріплення гіку, зниження витрат та покращення екологічних показників.
Keywords: ГІК; ВІНДСЕРФІНГ; КРІПЛЕННЯ ГІКУ; 3D-ДРУК; КОМПОЗИЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ; НЕЙЛОН; ВУГЛЕЦЕВІ ВОЛОКНА; МСЕ