Роль інформаційних технологій в управлінні соціальними проєктами та програмами - Міроєвський, Є. Є.; Кадикова, І. М. (My University, 2024)
В сучасному світі інформаційні технології стали невід'ємною частиною всіх сфер життя, включаючи сферу управління. З розвитком ІТ-галузі важливим стало використання їхнього потенціалу і в управлінні проєктами, зокрема для вирішення актуальних соціальних проблем і задоволення потреб громадськості. Такі аспекти інформаційних технологій як сучасні комунікаційні технології, аналітичні інструменти для прийняття рішень, електронні сервіси для збору фінансової підтримки, кібербезпека та захист даних можуть грати ключову роль в успішності реалізації соціальних ініціатив.
Keywords: соціальні проєкти; технології управління; інформаційні технології