Моральні дилеми та етична компетентність публічного службовця - Василевська, Т. Е. (ДРІДУ НАДУ, 2018)
В сучасних умовах невизначеності, швидкого перебігу подій та складності управлінських процесів в сфері публічного управління існує нагальна потреба у формуванні етичної компетентності публічних службовців, що складається з теоретичних знань, практичних умінь та навичок здійснення професійної діяльності відповідно принципам та нормам професійної етики, особистісних моральних якостей, етичної чутливості та етично коректної поведінки в ситуаціях морального вибору.
Keywords: моральні дилеми; етична компетентність; публічне управління; публічний службовець