Розробка системи електропостачання торгівельно-розважального центру - Васильєв, В’ячеслав Вадимович (My University, 2020)
система електропостачання 6/0,4 кВ торгівельно- розважального комплексу. Мета дипломного проекту: виконати модернізацію електротехнічного обладнання системи електропостачання комплексу
Keywords: ТРАНСФОРМАТОРНА ПІДСТАНЦІЯ; НАДІЙНІСТЬ; ЗАХИСНЕ ЕЛЕКТРООБЛАДНАННЯ