АНАЛІЗ ВПЛИВУ ІНФОРМАЦІЙНОГО ФОНУ ТА МЕДІА ПРОСТОРУ НА ПОПИТ - Прудніков, Ілля (НТУ "Дніпровська політехніка", 2020)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 124 Системний аналіз, НТУ "Дніпровська політехніка", м. Дніпро, 2020 р. Метою дослідження є комплексний та детальний аналіз особливостей природи інформаційного фону та його впливу на сучасні аспекти життєдіяльності людини на етапі поширення глобалізації та підвищення рівня інформатизації суспільства як в України, так і в світі загалом.

Практичне значення роботи відображається формуванням науково- теоретичної бази для подальших досліджень з проблематики наукового дослідження, яка може бути використання в процесі навчання у вищих навчальних закладах, а також спеціалізованих маркетингових школах. Також, значення роботи полягає у сформування сучасних технологій запровадження інформаційного фону, як важливого елементу впливу на суспільну думку.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студента Пруднікова Іллі Володимировича напряму підготовки 124 "Системний аналіз"
Об’єктом дослідження є інформаційний фон як важливий елемент формування споживацької психології людей, а також як елемент впливу на споживацьку діяльність людини. Предметом дослідження є аналіз впливу інформаційного фону та медіа простору на попит Метою дослідження є комплексний та детальний аналіз особливостей природи інформаційного фону та його впливу на сучасні аспекти життєдіяльності людини на етапі поширення глобалізації та підвищення рівня інформатизації суспільства як в України, так і в світі загалом. Методи дослідження: аналіз загального стану попиту та умов його формування, синтез різних теоретичних визначень щодо змісту інформаційного фону та можливостей його формування та функціонального, порівняння різних концепцій маркетингу з метою встановлення найбільш оптимальних в аспекті впливу на споживацький попит, дедукція та індукція, спостереження, моделювання, прогнозування, тощо.
Keywords: АНАЛІЗ; попит