Аналіз та моделювання протоколів передачі даних ZIGBEE, Z-WAVE і MIWI в середовищі MATLAB - Пуларія, Данило Андрійович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2021)
У роботі на основі отриманої інформації проведено моделювання протоколів передачі даних в середовищі MATLAB. Потім проведено аналіз результату моделювання та розроблено рекомендації для вибору параметрів протоколу передачі даних.
Keywords: СИСТЕМИ, ФІЗИЧНИЙ РІВЕНЬ, МAC РІВЕНЬ, МАРШРУТИЗАЦІЯ, РАДІОКАНАЛ, ПЕРЕДАВАЧ, ПРИЙМАЧ