Публічне управління в сфері запобігання сімейному насильству - Климчук, Дмитро Вадимович (My University, 2024)
Узагальнення та характеристика особливостей публічного управління в сфері запобігання сімейному насильству.
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; СІМЕЙНЕ НАСИЛЬСТВО; ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ; ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ; УПОВНОВАЖЕНІ ОРГАНИ