Державна підтримка та потенціал відкриття бізнесу під час війни - Корицька, О. І.; Пронько, В. Я. (НТУ ДП, 2023)
Підтримка українського бізнесу є невід'ємною складовою забезпечення економічної стійкості нашої країни та відповіді на виклики війни. Навіть у складних умовах держава здійснює заходи для підтримки підприємств, які опинилися у скрутних умовах. Нами узагальнено та систематизовано основні державні ініціативи, що стосуються оподаткування, державних перевірок бізнесу, релокації підприємств, додаткового грантового фінансування, диджиталізації, фандрайзингу та ін. для підтримки бізнесу під час війни.
Keywords: бізнес; державна підтримка