Стохастична V-модель управління підприємством з високим рівнем природного ризику - Пістунов, І. М. (Видавництво ДНУ, 2004)
Економіка видобувної промисловості розвивається в умовах постійного ризику, викликаного значною кількістю чинників, вплив яких до кінця не визначено. В таких умовах управління підприємствами подібного типу треба провадити з урахуванням імовірностей виникнення різних ситуацій, почасти, несприятливого характеру, які перешкоджають нормальній роботі підприємства.
Keywords: видобувна промисловість; стохастичне програмування; V-модель управління підприємством