Проєкт будівництва двоповерхової будівлі фінансової установи в м. Кривий Ріг - Корніліч, В.С. (My University, 2021)
Кваліфікаційна робота: 93 с., 13 табл., 10 рис., 1 дод., 47 джерел. АРХІТЕКТУРНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ, БУДІВНИЦТВО, ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ РОБІТ, РОЗРАХУНОК КОНСТРУКЦІЙ, ФІНАНСОВА УСТАНОВА Об’єкт роботи – будівля фінансової установи в м. Кривий Ріг. Мета роботи – розробити проєкт будівництва двоповерхової будівлі фінансової установи в м. Кривий Ріг. Методи та інструментарій – Згідно ДБН А.2.2-3-2014 та ДБН А.3.1-5- 2016. Графічна частина виконана за допомогою програм AutoCAD, розрахунок параметрів ТЕО – «Будівельні технології – Кошторис© Computer Logic®». Отримані результати і новизна – обрано ділянку під забудову за рахунок земель запасу шляхом зміни цільового призначення частини території; розроблено основні архітектурно-планувальні та конструктивні рішення; виконано розрахунок колони другого поверху; розроблено календарний та генеральний план будівництва і технологічна карта на монтаж плит перекриття; розраховано основні техніко-економічні показники проєкту; пророблено питання охорони праці та промислової безпеки. Взаємозв’язок з іншими роботами – продовження інноваційної діяльності кафедри будівництва, геотехніки і геомеханіки НТУ «Дніпровська політехніка» в сфері будівництва та цивільної інженерії.

Qualifying work: 93 pp., 13 tables, 10 Figure, 1 supplement, 47 sources. АRCHITECTURAL AND PLANNING DECISIONS, CONSTRUCTION, TECHNOLOGY AND ORGANIZATION OF WORKS, CALCULATION OF STRUCTURES, FINANCIAL INSTITUTION The object – building of a financial institution in Kryvyi Rih. The purpose to develop a project for the construction of a two-storey building of a financial institution in Kryvyi Rih. Methods and tools – Using DBN A.2.2-3-2014 and DBN A.3.1-5-2016. The graphic part of the work is performed with the help of the AutoCAD software package, estimated calculations – BTS. The obtained results and news – the site for construction at the expense of reserve lands by changing the purpose of part of the territory is selected; the basic architectural-planning and constructive decisions are developed; the calculation of the second floor column was performed; the calendar and general plan of construction and the technological map on installation of overlapping plates are developed; the main technical and economic indicators of the project are calculated; the issues of labor protection and industrial safety have been worked out. Relationship with other works – continuation of innovative activities of the Department of Construction, Geotechnics and Geomechanics of Dnipro University of Technology in the field of construction and civil engineering.
Keywords: АРХІТЕКТУРНО-ПЛАНУВАЛЬНІ РІШЕННЯ; БУДІВНИЦТВО; ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ РОБІТ; РОЗРАХУНОК КОНСТРУКЦІЙ; ФІНАНСОВА УСТАНОВА