Проект реконструкції станції технічного обслуговування «911» на вул. Каруни, 135а в м. Дніпро з розробкою технології діагностування генераторів - Олешко, Михайло Геннадійович (My University, 2022)
Підвищення рівня технічного обслуговування легкових автомобілів шляхом вдосконалення технології діагностування генераторів на електротехнічній дільниці
Project of reconstructing the «911» technical service station at 135а, Karuni St. in Dnipro with the development of generators diagnostics technology
Keywords: станція технічного обслуговування; електротехнічна дільниця; генератор; обладнання для електротехнічної дільниці; стенд MSG MS006