Розробка технічних рішень електропостачання об’єкту адміністративно-житлового комплексу - Лахмастов, Сергій Вікторович (My University, 2022)
Виконати проект реконструкції міської трансформаторної підстанції 6/0,4 кВ, з комплексним навантаженням з метою раціональної компенсації реактивної потужності. Для чого необхідно розробити проект модернізації СЕП відповідно до заданих умов. В процесі проектування обираємо нове обладнання, вирішуємо питання компенсації реактивної потужності.
Keywords: РЕАКТИВНА ПОТУЖНІСТЬ, КОМПЕНСАЦІЯ, КОНДЕНСАТОРНІ БАТАРЕЇ, МІКРОПРОЦЕСОРНИЙ РЕГУЛЯТОР