Сучасні методи підвищення енергоефективності будівель - Христян, Владислав Володимирович (My University, 2020)
Будівля Марганецької дитячо-юнацької спортивної школи №1. Енергоефективність будівлі та заходи по збереженню енергії. Визначення ефективності встановлення сонячної станціїу рамках модернізації навчального закладу.
Keywords: ЕНЕРЕТИЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ; СОНЯЧНА СТАНЦІЯ; ЕНЕРГЕТИЧНА МОДЕРНІЗАЦІЯ; ЕЛЕКТРИЧНЕ СПОЖИВАННЯ