Особливості взаємодії влади та бізнесу в умовах цифрової трансформації публічного управління - Бардах, О. Ю. (ДРІДУ НАДУ, 2020)
Існує певний ризик, що цифровизация економіки та суспільства, яка зараз активно декларується на різних політичних рівнях, стане самоціллю і буде обмежуватися лише деякими змінами в процесах взаємодії органів влади з бізнесом як найбільш зацікавленою рушійною силою цифрового прогресу. Такий розвиток подій може загальмувати становлення в Україні цифрової економіки і, отже, посилить відставання нашої країни від країн лідерів.
Keywords: влада; бізнес; публічне управління