Встановлення нагляду за неповнолітнім підозрюваним на досудовому провадженні за КПК України 2012 року - Городенець, Анатолій Олександрович (НГУ, 2013)
На сьогодні доволі актуальні питання щодо нових інститутів КПК. Це пояснюється мінімальною методичною базою розробок тих чи інших положень нових інститутів та відсутністю практичного застосування норм закону. Опираючись на вищезазначене, пропоную Вашій увазі наукові напрацювання стосовно встановлення нагляду за неповнолітнім підозрюваним і обвинуваченим за КПК.
Keywords: встановлення нагляду; установление надзора; неповнолітні правопорушники; несовершеннолетние правонарушители; досудове провадження; досудебное производство; кримінальне провадження; уголовное производство