Актуалізація управління змінами та інноваціями в процесах розвитку територіальних громад - Мунько, А. (НТУ ДП, 2022)
Опинившись перед найбільш масштабним викликом з часів здобуття незалежності Україна повинна відновлювати зруйновану ворогом інфраструктуру та національну економіку та одночасно стати на шлях динамічного розвитку, щоб зберегти та посилити свої конкурентці позиції на міжнародних ринках. Україна повинна здійснити соціально-економічний прорив, висуваючи на передній план інноваційно орієнтоване управління та управління змінами.
Keywords: територіальна громада; інновації