Розробка системи протипожежного захисту складських приміщень меблевого заводу «Lamella» - Хорєв Максим Олександрович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Хорєва Максима Олександровича академічної групи 263-21-1 ІП спеціальності 263 Цивільна безпека. Метою роботи є розробка заходів з безпеки складських об'єктів меблевого заводу «Lamella» та розробка системи їх протипожежного захисту.
Keywords: надзвичайна ситуація; пожежа; ризик; система охорони праці; складський об'єкт; техносферна безека; система автоматичного пожежогасіння; вогнегасник